• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Isabelle Gulden speră într-o reeditare a performanţei de anul trecut din Liga Campionilor, când CSM Bucureşti a cucerit trofeul după o finală cu Gyor decisă după aruncările de la şapte metri.

"Totul este posibil în Final Four, avem 25% şanse să câştigăm pentru că suntem patru echipe calificate. Sunt formaţii puternice aici şi cred că se poate întâmpla orice în meciurile de mâine. Noi suntem foarte bine pregătite, sper că vom reuşi să mergem până la capăt şi să câştigăm încă o dată Liga Campionilor. Dar este un turneu foarte puternic", a spus suedeza.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

Scandinava crede că apărarea lui CSM Bucureşti va fi atuul campioanei Europei în semifinala cu Vardar Skopje: "În mapa pregătită de staff pe care am primit-o fiecare sunt informaţii detaliate despre adversare şi modul în care dorim să jucăm mâine cu Vardar în apărare şi în atac. Nu ştiu dacă suntem o echipă mai puternică faţă de turneul de anul trecut. În ediţia aceasta am avut destule urcuşuri şi coborâşuri, însă jocul nostru a progresat în ultimele luni în special în defensivă. Iar mâine apărarea cred că va fi atuul nostru".

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Gullden susţine că partida de sâmbătă va fi una specială, având în vedere că o va avea ca adversară pe Mayssa Pessoa, cea care anul trecut i-a fost colegă la CSM Bucureşti.

"A fost plăcut să o văd din nou pe Mayssa. Avem aminitiri plăcute împreună de la ediţia trecută a Ligii Campionilor. Acum ne întâlnim din nou, dar ca adversare, va fi un meci special din punctul acesta de vedere", a mai spus Gullden, MVP-ul finalei de anul trecut din Liga Campionilor, cu nu mai puţin de 15 goluri marcate.

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.

Meciurile turneului F4 vor fi prefațate la orele 15:30 şi 18:00 de emisiunea Săptămână de handbal. Invitaţi de marcă vor analiza echipele calificate în F4 și șansele CSM-ului de a-și păstra trofeul cucerit sezonul trecut. Narcisa Lecuşanu, Cristina Vărzaru, Simona Spiridon şi Cristina Neagu sunt câteva dintre vedetele care vor fi la studioul Digi Sport de la Budapesta.