• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Patricia Vizitiu revine după patru ani la Râmnicu Vâlcea. Interul dreapta în vârstă de 27 ani a semnat cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Vizitiu, care a făcut parte din lotul naţionalei feminine de handbal la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a efectuat primul antrenament alături de echipa vâlceană.

''Este un sentiment plăcut pentru mine să revin aici, mereu am jucat cel mai bun handbal la Vâlcea, este ca o a doua casă pentru mine. Mă bucur pentru decizia luată, să vin la HCM, sper din tot sufletul să fiu benefică echipei. Sper ca această echipă să readucă publicul numeros în Sala Traian. Am vorbit des în ultima perioadă cu domnul Constantin Ştefan, este un antrenor bun, m-a atras şi faptul că mă simt la Vâlcea ca acasă. Sper să fiu sănătoasă şi să ajut cât mai mult echipa'', a declarat Patricia Vizitiu.

Handbalista născută la Petroşani a jucat la Oltchim Râmnicu Vâlcea în perioada 2009-2012 şi a mai evoluat în carieră la Rulmentul Braşov, Uşkudar (Turcia), Krim Ljubljana (Slovenia), CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare.

Vizitiu a cucerit Cupa Challenge, cu Braşovul în 2007, şi a jucat finala Cupei Cupelor, tot cu Rulmentul, şi finala Ligii Campionilor, cu Oltchim.