• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Barcelona a învins în deplasare pe Wisla Plock în prima etapă a Ligii Campionilor la handbal masculin grupa A.

La gazde, interul stânga Dan Racoţea a făcut entorsă la glezna stângă încă din primul minut şi nu a mai putut continua meciul, dar Wisla a condus jocul pe întreaga repriză, chiar şi cu 4 goluri avans, în minutul 20 scorul fiind 10-6. Vali Ghionea a înscris ultimul gol al echipei poloneze, dar la pauză Wisla mai avea un singur gol avans 12-11.

În debutul reprizei secunde, Barcelona a egalat şi apoi a trecut la cârma jocului. Cu 5 minute înainte de final, catalanii aveau 6 goluri avans după ce Valero Rivera a înscris de la 7 metri.

Barcelona învinge cu 28-23 şi pe 1 octombrie, în direct la Digi Sport, o aşteaptă un duel de foc pe propriul teren cu echipa germană Kiel.

KIEL - PSG 28-27

Cel mai frumos meci al săptămânii din Velux Champions League s-a jucat în direct la Digi Sport între Kiel și PSG. Prima repriză a fost extrem de echilibrată - echipele au condus pe rând, iar la pauză a fost 15-15. În partea secundă spectacolul a fost total, dar niciuna dintre rivale nu s-a putut distanța. În final, a câștigat la limită Kiel, cu 28/27. Pentru germani cele mai multe goluri le-a reusit Nilsson, 5, iar la francezi cel mai eficace a fost Gensheimer, cu 10 goluri.