• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor, după o înfrângere catergorică suferită cu Motor Zaporoje, scor 27-35.

Roș-albii au avut o primă repriză de coșmar în Ucraina, în care Savenko a văzut cartonaș roșu în minutul 25. După greșeli mari comise în apărare, Dinamo era condusă cu 9 goluri la pauză, 19-10, și a mai pierdut un om în repriza a doua. Alin Șania a iesit de pe teren grav accidentat după ce a primit un cot în tâmplă.

Sajad Esteki a fost cel mai bun marcator al campioanei României, cu 12 goluri, Dinamo reușind să joace mai bine în repriza secundă, pe care a și câștigat-o de altfel, cu 17-16.

Meciul s-a terminat cu scorul de 35-27, iar Dinamo și-a luat adio de la calificare. Bucureștenii ocupă locul 4, cu doar 6 puncte după 8 meciuri jucate în grupa D, din care vor merge mai departe doar primele două clasate.

Dinamo mai are, însă, două meciuri de jucat. Primul e cu Braga, pe 1 decembrie, de la ora 19:30, în direct la Digi Sport 2.

PROGRAMELE CANALELOR DIGI SPORT