• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Probleme mari pentru CSM Bucureşti: chiar în primul minut al meciului cu CSM Cetate Devatrans din Liga Naţională, campioana Europei a pierdut-o pe Oana Manea. Pivotul echipei naţionale s-a accidentat, fără să fie lovită de o adversară.

După ce a aruncat la poartă, a simţit dureri la spate şi s-a prăbuşit pe podeaua Sălii Rapid. Staff-ul lui CSM i-a acordat îngrijiri medicale mai multe minute, înainte ca aceasta să părăsească terenul de joc.

Dacă lucrurile se anunţă grave pentru Oana, locul ei pe semicercul CSM-ului va fi luat de Anastasia Lobach, una dintre cele mai valoroase componente ale naţionalei Belarusului, cea care a semnat în această vară pe un sezon.

Aceasta nu este singura pierdere majoră a CSM-ului din această perioadă: într-un amical al Danemarcei, Line Jorgensen s-a accidentat la braţul de aruncare, necesitând o operaţie. Pentru daneză este a doua accidentare gravă de când evoluează la CSM: anul trecut a stat departe de teren patru luni, după o intervenţie la genunchi.

În cazul în care accidentarea este una grea, Oana ar putea pierde Campionatul European din 2016, care se va disputa în Suedia, în perioada 4-18 decembrie. Locul ei ar fi luat de Florina Chintoan (U Cluj).

VIDEO CU ACCIDENTAREA OANEI MANEA