• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Probleme mari pentru CSM Bucureşti: chiar în primul minut al meciului cu CSM Cetate Devatrans din Liga Naţională, campioana Europei a pierdut-o pe Oana Manea. Pivotul echipei naţionale s-a accidentat, fără să fie lovită de o adversară.

După ce a aruncat la poartă, a simţit dureri la spate şi s-a prăbuşit pe podeaua Sălii Rapid. Staff-ul lui CSM i-a acordat îngrijiri medicale mai multe minute, înainte ca aceasta să părăsească terenul de joc.

Dacă lucrurile se anunţă grave pentru Oana, locul ei pe semicercul CSM-ului va fi luat de Anastasia Lobach, una dintre cele mai valoroase componente ale naţionalei Belarusului, cea care a semnat în această vară pe un sezon.

Aceasta nu este singura pierdere majoră a CSM-ului din această perioadă: într-un amical al Danemarcei, Line Jorgensen s-a accidentat la braţul de aruncare, necesitând o operaţie. Pentru daneză este a doua accidentare gravă de când evoluează la CSM: anul trecut a stat departe de teren patru luni, după o intervenţie la genunchi.

În cazul în care accidentarea este una grea, Oana ar putea pierde Campionatul European din 2016, care se va disputa în Suedia, în perioada 4-18 decembrie. Locul ei ar fi luat de Florina Chintoan (U Cluj).

VIDEO CU ACCIDENTAREA OANEI MANEA