• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa naţională de handbal feminin a României a învins, sâmbătă, la turneul amical de la Eindhoven, reprezentativa Olandei, cu scorul de 24-23 (13-13), în ultima partidă de verificare.

Victoria împotriva vicecampioanei mondiale a fost adusă în ultima secundă, prin aruncare de la 7 metri, executată de Eliza Buceschi.

Marcatoarele României au fost Buceschi 6 goluri, Udriştoiu 4, Perianu 4, Popa 3, Chintoan 2, Laslo 2, Manea 1, Chiper 1, Burghel-Neagu 1.

În primele două partide, tricolorele au cedat în faţa Serbiei, scor 19-23, şi au învins Olanda B, cu 32-25.

Turneul de la Eindhoven a reprezentat şi debutul pe banca tehnică a României a antrenorului spaniol Ambros Martin, numit în funcţie în 4 octombrie, şi care l-a înlocuit pe suedezul Tomas Ryde.

După turneul din Olanda, următoarea acţiune a tricolorelor este Trofeul Carpaţi din luna noiembrie, de la Cluj-Napoca, şi acesta în pregătire pentru participarea la Campionatul European din decembrie, din Suedia, unde România va evolua în grupa D, cu campioana mondială şi europeană, Norvegia, campioana olimpică en-titre, Rusia, şi Croaţia.