• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Inaugurată în mai 2013, sala polivalentă din ”Ştefan cel Mare” va găzdui, în premieră, un meci de Liga Campionilor la handbal. Organizatorii au pus la punct ultimele detalii pentru partida Dinamo - Motor Zaporoje. Handbaliştii lui Eliodor Voica aşteaptă 2.500 de fani în tribune.

”Meciurile din Liga Campionilor vor reprezenta oricând pentru noi un motiv de bucurie. În plus, cred că vom avea și suportul publicului, lucru pe care ni-l dorim foarte mult”, a spus Eliodor Voica, antrenorul lui Dinamo.

Și handbaliștii sunt convinși că evoluția lor va fi alta cu sala plină.

”Dacă sala va fi plină, cu siguranță va fi al 8-lea jucător din teren. Fanii noștri au demonstrat de atâtea ori că au venit și au fpst alături de noi. Am făcut meciuri foarte bune cu ajutorul lor, ce să mai, suntem împinși de la spate de ei”, a opinat și Dan Savenco

Dinamovistii au pregătit foarte bine întâlnirea și pentru că au primit ajutor de la o ucraineancă. Transferată în această vară în ”Ştefan cel Mare”, la echipa de fete, Irina Shutska a jucat, timp de 8 ani, la Motor Zaporoje.

”Din tot sufletul, aș dori să câștige Dinamo, pentru că joc și eu la echipa de fete a lui Dinamo și cred că meciul va fi spectaculos și tare pentru că la Zaporoje sunt tradiții bune, jucătorii sunt cu experiență, dar sunt și tineri, cu multă dorință pentru meciul cu viteză.

Cred că Serghei Shelmenko este cel mai experimentat și este stângaci și cam greu să joci cu el, dă și de pe picioare, și din săritură”, a spus Irina Shutska.

Ucraineanca va merge, alături de colegele sale, să le facă galerie dinamoviştilor. Shutska le-a transmis şi un mesaj handbaliştilor lui Eliodor Voica.