• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Vicecampioana olimpică la handbal feminin, Franța, a început cu stângul turneul Golden League, disputat la Kolding (Danemarca), cu o înfrângere suferită joi în fața Norvegiei, scor 17-19, dar portărița Cleopatre Darleux a marcat un gol fantastic.

Deși nu au beneficiat de mai multe jucătoare de top, printre care Amandine Leynaud, Alexandra Lacrabere și Allison Pineau, franțuzoaicele au arătat destulă prospețime la acest amical, la șase săptămâni după ce s-au încheiat Jocurile Olimpice de la Rio.

Lipsa automatismelor, precum și imprecizia de la finalizare au contat, astfel că Norvegia a reușit să se impună. Norvegia, care este campioana mondială și europeană.
    
Dincolo de aceste aspecte, meciul în sine a fost marcat de o fază antologică, ce a avut-o în prim plan pe Cleopatre Darleux, portărița Franței. Cleopatre, la un moment dat, a interceptat o minge, pe un contraatac al nordicelor, după care a marcat un gol superb, după o fentă de efect.