• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

Handbalistele de la CSM Bucureşti au fost de neoprit înaintea meciului de la Gyor. Campioanele Europei au înscris de 43 de ori în poarta celor de la Măgura Cisnădie şi s-au impus la o diferenţă de 20 de goluri.

CSM Bucureşti a făcut spectacol în partida cu Măgura Cisnădie, surprinzătoarea ocupantă a locului 3 după opt etape în Liga Naţională feminină.

Antrenorul campioanei Europei, Jakob Vestergaard, a rulat întreg lotul şi, la pauză, bucureştencele aveau un avans de şapte goluri, scor 18 - 11.

Contraatacurile tăioase valorificate de Curea, Mehmedovic sau Martin, aruncările de la 9 metri din care au marcat Bazaliu şi Torstenson sau golurile de pe semicerc reuşite de Manea şi Lobach au mărit vertiginos avansul gazdelor.

Într-un "antrenament" cu public, CSM Bucureşti a învins în cele din urmă cu 43-23, iar Iulia Curea a înscris cele mai multe goluri pentru gazde. Pentru Măgura Cisnădie, Alina Horjea a marcat 9 goluri.

Pentru CSM Bucureşti urmează întâlnirea din Liga Campionilor cu Gyor, în deplasare, vineri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Embed: