• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Handbalistele de la CSM Bucureşti au fost de neoprit înaintea meciului de la Gyor. Campioanele Europei au înscris de 43 de ori în poarta celor de la Măgura Cisnădie şi s-au impus la o diferenţă de 20 de goluri.

CSM Bucureşti a făcut spectacol în partida cu Măgura Cisnădie, surprinzătoarea ocupantă a locului 3 după opt etape în Liga Naţională feminină.

Antrenorul campioanei Europei, Jakob Vestergaard, a rulat întreg lotul şi, la pauză, bucureştencele aveau un avans de şapte goluri, scor 18 - 11.

Contraatacurile tăioase valorificate de Curea, Mehmedovic sau Martin, aruncările de la 9 metri din care au marcat Bazaliu şi Torstenson sau golurile de pe semicerc reuşite de Manea şi Lobach au mărit vertiginos avansul gazdelor.

Într-un "antrenament" cu public, CSM Bucureşti a învins în cele din urmă cu 43-23, iar Iulia Curea a înscris cele mai multe goluri pentru gazde. Pentru Măgura Cisnădie, Alina Horjea a marcat 9 goluri.

Pentru CSM Bucureşti urmează întâlnirea din Liga Campionilor cu Gyor, în deplasare, vineri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Embed: