• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gnonsiane Niombla trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Rostov Don, din grupele Champions League la handbal feminin. "Este o echipă foarte bună, va trebui să ne pregătim foarte bine pentru a-l putea câştiga", a spus interul stânga al lui CSM Bucureşti.

Antrenorul Jakob Vestergaard a primit câteva sfaturi înaintea debutului în noul sezon al Ligii Campionilor. CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, va întâlni pe teren propriu Rostov Don, în 16 octombrie, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1.

Transferată în această vară de la Fleury Loiret, Gnonsiane Niombla, interul stanga al bucureştencelor, a jucat sezonul trecut în grupele principale ale Ligii Campionilor împotriva reprezentantei Rusiei.

Handbalista din Franţa a marcat 66 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi, dintre care 10 în cele două meciuri cu Rostov Don.

"Este o echipă foarte bună, este foarte dificil să joci împotriva ei, cu jucătoare foarte bune, un colectiv excelent. Cred că va fi un meci foarte bun pentru care va trebui să ne pregătim foarte bine pentru a-l putea câştiga", a declarat handbalista de 26 de ani.

Vestergaard nu va putea conta în meciul cu Rostov pe Line Jorgensen. Interul dreapta al CSM-ului s-a accidentat la mână într-un meci pe care naţionala ţării sale, Danemarca, l-a disputat cu Rusia.

"E o pierdere foarte grea. Vor fi tot felul de permutări. Păcat că se întâmplă acest lucru, la fel ca anul trecut. Cu toţii ştim ce înseamnă să ai un inter dreapta de valoare de mână stângă. Ne vom replia şi să găsim o formulă cât mai bună", a spus directorul general al lui CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu, la emisiunea "Săptămâna de Handbal".

Ultimul test al bucureştencelor înaintea debutului în Champions League va fi miercuri, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport. Echipa lui Jakob Vestergaard va juca, în deplasare, cu U Cluj, ocupanta locului 4 în Liga Naţională.