• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - Beșiktaș 26-26. Roș-albii au ratat, într-o atmosferă de vis, a doua victorie din Velux Champions League la handbal masculin, după ce conduceau la un gol diferență cu 50 de secunde înainte de final, grație lui Cîmpan. Golul pe care l-au primit din 7 metri, în practic ultima fază a meciului, i-a întristat pe elevii lui Eliodor Voica.

Este pentru a doua oară când Dinamo ratează o victorie în acest sezon european, după un final tras la indigo dar în deplasarea din Danemarca, cu Holstebro, scor 32-32.

”Puteam câștiga, am avut un gol avans și mai erau doar câteva secunde. Din păcate, nu am gestionat cum trebuie ultimele secunde și am primit această lovitură de la 7 metri. Una peste alta, este un punct câștigat, un punct în plus”, a spus la final Ștefan Grigoraș, portarul dinamoviștilor și unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Și Alexandru Asoltanei, un alt evidențiat din trupa lui Eliodor Voica, a pomenit de final și a explicat de ce dinamoviștii trebuie să fie mulțumiți până la urmă.

”Nu trebuie să uităm că am fost conduși tot meciul. Eu zic că a fost un rezultat echitabil, chiar dacă, din nou, am primit gol la ultima fază, la fel ca în Danemarca”, a spus Asoltanei. 

După trei etape, echipa lui Eliodor Voica ocupă locul 2 în clasamentul Grupei D, cu patru puncte, cu unul mai puţin față de liderul Nantes.

”Încă mai avem șanse. Contează foarte mult cele două meciuri pe care le avem acasă, să obținem două victorii și mai apoi ceva din deplasare. Putem să ne calificăm”, a completat Asoltanei. 

Ocupantele primelor două locuri se vor califica în faza următoare, unde vor juca încrucişat cu formaţiile clasate pe aceleaşi poziţii în Grupa C. Câştigătoarele vor merge în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

CLASAMENT Grupa D

VIDEO