• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Străinii au invadat Liga Națională masculină de handbal! La Dunărea Călărași, joacă un rus, doi ucraineni și trei moldoveni. Cei 6 se înțeleg într-o singura limbă, cea rusă. Adaptarea la condițiile din România a fost rapidă. În micul oraș de lângă Dunăre, stranierii găsesc și metode să se relaxeze înaintea duelurilor din Liga Națională.

”La Călărași este o grădină zoologică foarte cochetă și foarte frumoasă. Este de apreciat și este un loc minunat de relaxare înainte sau după meciuri”, a spus Nikolay Sorokin.

Provocat să spună câteva cuvinte în limba română, Pavel Gurkovosky a acceptat inițiativa Digi Sport, mai ales că are deja câțiva ani de când activează în campionatul nostru.

”(n.r.): Râde. Da, Bună ziua! Eu am fost la Călărași... Aici foarte bun echipa”, a replicat zâmbind Gurkovosky.

Handbaliștii de la Dunărea sunt hotărâți să întrerupă parcursul aproape perfect al celor de la Dobrogea Sud. Vineri, 30 septembrie, călărășenii promit o adevărată bătălie pe semicerc.

”Sper ca de data aceasta să nu se mai lase cu amendă sau cu suspendare, dar va fi sigur un meci tare, de luptă. Probabil că vor fi și acum eliminări, dar sperăm că nu se va ajunge la bătaia de acum doi ani”, a mai spus Pavel Gurkovosky.

Super-partida dintre Dobrogea Sud și Dunărea Călărași, din etapa a 6-a, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2, vineri, 30 septembrie, de la ora 19.30.