• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Aurelian Roşca şi-a pus deja amprenta pe jocul lui CSM Bucureşti. La primul meci cu noul tehnician, campioana Europei a revenit formidabil după un început de meci slab şi a câştigat în Rusia, cu Rostov.

Numirea lui Aurelian Roşca în locul lui Jakob Vestergaard a produs declicul aşteptat la CSM Bucureşti. Chiar dacă a trecut prin momente grele în prima repriză a confruntării cu Rostov-Don, campioana Europei s-a impus în stil de mare echipă, scor 22-20, la debutul antrenorului în vârstă de 48 de ani.

"Aşa cum este şi acomodarea cu noile jucătoare în echipă, aşa cred că este nevoie şi de o acomodare cu o altă gândire tactică, un alt antrenor.

E nu pot decât să fiu alături de aceste minunate fete, cu care sper să ajungem din nou spre Final Four. Ne dorim foarte mult", a declarat Roşca.

Oana Manea recunoaşte că schimbarea de antrenor a produs un şoc necesar la echipă, dar avertizează că ea şi colegele sale încă mai au de muncă în multe aspecte.

"Da, s-a produs un şoc, dar încă mai avem de lucrat. Este şi el nou, trebuie să ne înţelegem, să ne cunoască mult mai bine. Timpul a fost extrem de scurt, dar e bine că totul a ieşit bine", a spus pivotul campioanei României.

Cu HCM Baia Mare, Aurelian Roşca a ajuns sezonul trecut până în sferturile Ligii Campionilor, deşi echipa din Maramureş a pornit fără niciun punct în grupele principale.

Noul antrenor al lui CSM Bucureşti are în palmares titlul mondial cu naţionala feminină sub 18 ani în 2014, dar şi titlul european, în 1999.

Sursa foto: ehfcl.com