• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Corona Braşov a câştigat primul meci al finalei Campionatului Naţional,după ce hocheiştii ardeleni au învins HC Miercurea Ciuc cu 3-1. A doua partidă este programată marți, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Corona Braşov a profitat de avantajul terenului propriu şi a învins HC Miercurea Ciuc în primul meci al finalei Campionatului Naţional. Oaspeţii au deschis scorul prin Curilla, dar hocheiştii lui Kari Rauhanen au restabilit egalitatea până la prima pauză, graţie reuşitei lui Csaba Nagy.

După o a doua repriză albă, Virag i-a adus pentru prima dată în avantaj pe braşoveni. Corona a continuat să controleze meciul, iar Whers a stabilit scorul final, 3-1.

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din 7 meciuri. În finala mică, Steaua Bucureşti a dispus de Progym Gheorgheni, cu scorul de 6-3 (1-0, 5-1, 0-2), luni, pe Patinoarul din Cârţa, în primul meci.