• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Corona Brașov a condus cu 3-1 și 4-2 pe arena celor de la Dab.Docler, dar a pierdut după loviturile de departajare primul meci jucat în 2015 în Liga MOL. Gazdele au marcat prin canadianul Martine singurul gol al primei reprize. Brașovenii au revenit spectaculos în actul secund și au înscris de trei ori în 4 minute.

Reușitele au fost semnate de Zsok, Nagy și Molnar. În ultima repriză, Poszgai a readus-o pe Dab.Docler în joc, dar se părea că golul marcat apoi de căpitanul Coronei, Mihaly, a stabilit echipa învingătoare.

Huffner și Azari au înscris însă în ultimele 6 minute golurile care au dus meciul în prelungiri. Nu s-a marcat în timpul suplimentar, iar învingătoarea a fost stabilită la lovituri de departajare. Cel care a reușit golul victoriei a fost decarul gazdelor, Somogyi. Scor final 5-4 și Corona rămâne pe locul 4 în Liga MOL, la 6 puncte de poziția a doua - care permite calificarea directă în semifinale.