• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Învinși de două ori la Cârța, steliștii au depășit clar Dunărea, chiar la Galați, în meciul 3 al finalei Ligii Naționale de hochei.

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, gazdele au început perfect: gol Szabolcs Szocs, în secunda 24. Andrei Butochnov a egalat în minutul 8, în superioritate numerică, iar Steaua a ratat apoi ocazie după ocazie la poarta lui Onodi.
Oaspetii au avut inclusiv un șut în bară, expediat de Georgescu.

Portarii s-au evidențiat în mod special în actul secund. Oto Onodi și Adrian Catrinoi i-au exasperat pe atacanții din fața lor, prin câteva parade formidabile.

Steaua s-a desprins însă în ultimele minute ale reprizei. Anton Butochnov și Leonard Pascaru, ultimul cu o execuție superbă, au stabilit echipa învingătoare. În repriza a treia nu s-a marcat și Steaua s-a impus, astfel, cu 3-1.

La general, scorul este 2-1 pentru Dunărea în seria care se joacă 4 din 7. Meciul 4 are loc miercuri, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 2.