• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Corona Braşov este neînvinsă în Liga Naţională de hochei. Ardelenii s-au impus cu 5-0 în faţa rivalei Hochei Sport Club Czikszereda. Arpad Mihaly a fost eroul braşovenilor, cu patru goluri.

În direct la Digi Sport, Corona Braşov a reuşit o nouă victorie în Liga Naţională. Jucătorii antrenaţi de Jerry Andersson s-au impus clar împotriva lui Hochei Sport Club Csikszereda. Arpad Mihaly a făcut diferenţa în startul partidei de la Braşov, când a marcat toate cele trei goluri ale gazdelor din prima repriză.

Csanad Fodor a mărit avantajul Coronei în actul secund, iar eroul braşovenilor, Arpad Mihaly, şi-a desăvârşit evoluţia cu încă o reuşită. Scor final 5-0 pentru gazde, care au patru victorii în tot atâtea meciuri în Liga Naţională, în timp ce pentru ciucani a fost a doua înfrângere a sezonului.