• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Corona Braşov nu a reuşit să încurce liderul la zi din Liga MOL. Hocheiştii antrenaţi de Jerry Andersson au fost învinși de Miskolci, scor 2-6, în primul meci de acasă din 2015, care a fost transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Maghiarii au început ideal disputa și conduceau cu 3-0 în minutul 17, grație reușitei lui Dansereau și dublei lui Dudas. În prima repriză au înscris și brașovenii, dar oaspeții s-au distanțat apoi decisiv. Cohen și Toth au punctat și Miskolci avea 4 goluri avans.

Martin Saluga a redus din handicap, însă ultima reușită le-a aparținut tot oaspeților. Același Cohen a marcat în secunda 11 din repriza a treia și a stabilit scorul final, 6-2. A fost al 7-lea succes consecutiv în competiție pentru formația maghiară.

Ardelenii se pot revanșa fata de fani duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, de la ora 19:00. Vor da piept cu o altă reprezentantă a Ungariei, Dab Docler, cu care sunt la mare luptă pentru o calificare directă în semifinale.

HSC Miercurea Ciuc - Dab Docler 1-4

Și cealaltă echipă românească din Liga MOL, HSC Miercurea Ciuc, a ieșit învinsă de pe patinuar sâmbătă seara. Ciucanii au fost învinși cu 1-4 de Dab Docler, iar singurul lor gol a fost semnat de Michal Satek. Pentru formaţia din Dunaujvaros au înscris Viktor Papp, Zolt Azari şi Balazs Somogyi.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport