• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Corona Braşov a câştigat meciul trei al finalei Ligii MOL. Hocheiştii ardeleni s-au impus cu 6-3 în faţa lui Nove Zamky. Braşovenii pot egala situaţia la general dacă înving vineri, în direct la Digi Sport 2 de la 19:30.

În direct la Digi Sport, Corona Braşov a reuşit prima victorie în finala Ligii MOL. După două eşecuri în Slovacia, ardelenii au câştigat pe teren propriu în faţa lui Nove Zamky.

Braşovenii au punctat prima oară după 14 minute de joc. Chovan a respins şutul lui Gliga, iar Levente Zsok a reluat în plasă. Slovacii au egalat imediat după startul actului secund - Podstavek a şutat puternic şi l-a învins pe Polc.

Zsok și-a completat evoluția de excepție cu încă două goluri, unul după o frumoasă acțiune personală. Saluga şi Imecs au urcat scorul la 5-1. Pe final, Kames a marcat de două ori într-un minut pentru oaspeţi, dar Corona s-a apărat bine pe final.

Dornic a închis tabela la 6-3 în ultimele două minute. Braşovenii au şansa să egaleze situaţia la general vineri seară, 14 martie, în direct la Digi Sport 2 de la 19:30.