• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Hocheiștii echipei germane Wolfsburg Grizzly Adams au oferit o mostră de virtuozitate fotbalistică pe patine. 

La un antrenament deschis, sportivii au lăsat la o parte crosele și pucul și au încins o miuță chiar pe gheață. Îmbrăcați în echipamentul specific sportului pe care îl practică în mod normal și încălțați cu patine, hocheiștii au dat dovadă de un echilibru incredibil, lovind cu piciorul o minge miniaturală de fotbal.

Nici tehnica nu le e străină jucătorilor de hochei pe gheață. Deși nu aveau ghete de fotbal ori teniși - încălțări total neindicate pe gheață - s-au descurcat să dribleze, să fenteze și să șuteze, rezultând un excelent exercițiu de coordonare și de echilibru.

În acest moment, Wolfsburg Grizzly Adams se pregătește pentru începutul noului sezon în Deutsche Eishockey Liga, primul eșalon german al hocheiului pe gheață. În stagiunea precedentă, în sezonul regulat, "urșii" au terminat pe locul al șaselea.

 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT