• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meci dramatic la Miercurea Ciuc, în ultimul duel dintre Sport Club și Corona, în actualul sezon regulat al Ligii MOL. După o primă repriză fară goluri, Attila Goga și Denis Shvidki au marcat în poarta lui Patrik Polc, dar jocul nu era nici pe departe câștigat.

Corona a intors incredibil rezultatul: Petres, Fodor, ambii în actul secund și Csaba Nagy, în primul minut din repriza a treia, au dus scorul la 3-2 pentru oaspeți. Golgheterul Novak a egalat însă în minutul 50 și partida părea să meargă în prelungiri.

Finlandezul Hietamaki a transformat însa în gol pasa lui Roberto Gliga și a închis tabela de marcaj la 3-4, cu 2 minute înainte de final. Ambele echipe românești păstrează șanse de calificare în semifinalele Ligii MOL, dar ciucanii trebuie neapărat să câștige meciul cu Miskolc, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, duminică, de la ora 19:30.