• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Sport Club Miercurea Ciuc a încheiat anul cu o victorie în Liga MOL și încă mai speră să prindă play-off-ul. Harghitenii au învins-o pe Ferencvaros, echipă care pierduse şi la Braşov, cu o zi înainte.

Canadianul Erik Spady a marcat, în superioritate numerică, singurul gol al primei reprize. Momentul-cheie al partidei a avut loc în debutul părții secunde. Pe o pedeapsă amânată a ciucanilor, oaspeții au scos portarul, dar fundașul Guren a pasat inexplicabil înapoi și a reușit un autogol antologic.

Pe foaia oficială, marcator a fost trecut Papp - ultimul jucător de la Sport Club ce atinsese pucul. A fost 3-0 după un șut din treimea neutră al lui Spady care l-a păcălit prea ușor pe portarul Marton.

Maghiarii au înscris abia în debutul reprizei a treia, prin Kiss, dar Ede Mihaly a refăcut imediat diferența de 3 goluri.

S-a terminat 4-2 după golul din final al lui Hegyi. Cu victoria din ultimul meci al anului, ciucanii rămân pe ultima poziţie a Ligii MOL, dar s-au apropiat la 12 puncte de locurile de play-off, cu 13 partide rămase.