• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Corona Brașov a ajuns, marți, la al șaselea succes din tot atâtea meciuri în fața lui HSC Miercurea Ciuc în Liga MOL, după victoria cu 4-1 de pe terenul ciucanilor. Slovacul Obsut a reușit o dublă, iar formația brașoveană a urcat, astfel, pe podium. 

Oaspeții au deschis scorul încă din secunda 40, gol Fodor, dar s-au văzut egalați în startul reprizei a doua - canadianul Spady a marcat în superioritate numerică. Meciul a fost decis în cea de-a doua jumătate a actului secund: într-un interval de 5 minute, Obsut și Mihaly au punctat în poarta gazdelor, ultimul și cu destul noroc.

Jaroslav Obsut a închis tabela cu 7 minute și jumătate înainte de final, iar Corona câștigă astfel și al șaselea duel din șase cu Sport Club în Liga MOL. Brașovenii au urcat pe locul 3, la un punct peste deținătoarea trofeului, Nove Zamky, cu 5 meciuri rămase de jucat. Harghitenii rămân ultimii în clasament și ratează play-off-ul pentru al doilea sezon consecutiv.

În urma acestui succes, Corona a urcat pe locul al treilea al clasamentului, cu 68 puncte (37 jocuri), devansată de Dab.Docler, 80 p (37 j), şi Miskolci Jegesmedvek, 79 p (37 j), dar înaintea echipei slovace HC Nove Zamky, 67 p (37 j), a formaţiilor maghiare Debreceni HK, 51 p (37 j), UTE, 40 p (36 j), şi Ferencvárosi TC, 35 p (36 j), în timp ce HSC Miercurea Ciuc ocupă ultimul loc (8), cu 21 p (37 j).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport