• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ghinion pentru Corona Brașov: ardelenii au pierdut în prelungiri meciul cu Miskolc, din semifinalele Ligii MOL. Maghiarii egalaseră la 2, cu 53 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

Înfrângere dramatică pentru Corona în primul meci al semifinalei Ligii MOL. Brașovenii au condus la Miskolc cu 1-0 și 2-1, dar au pierdut până la urmă în prelungiri.

Campionii României au deschis scorul în finalul primei reprize, când golgheterul Saluga a fructificat o superioritate numerică. A fost 1-1 în ultimul minut al actului al doilea - gol marcat de canadianul Jesse Dudas pentru gazde.

Corona a revenit în avantaj, grație lui Arpad Mihaly, cu 13 minute înainte de final. A fost, însă, cu ghinion.

În minutul 59, din propria treime, Molnar a tras în bara porții goale. Imediat, Miskolc a reușit să egaleze la 2 prin canadianul Boyle și să trimită meciul în prelungiri. Acolo unde un alt canadian, Keegan Dansereau, a înscris golul de aur pentru ”urși”.

Miskolc conduce cu 1-0 la general în seria care se joacă după sistemul 4 din 7. Meciul doi va fi miercuri - în premieră la Digi Sport 3, de la ora 21:15.