• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Corona Brașov poate spera în continuare la câștigarea Ligii MOL. În meciul cinci al finalei cu Nove Zamky, ardelenii s-au impus cu 3-2 și au nevoie de o victorie în următorul meci pentru a rămâne în cursa pentru trofeu.

Hocheiștii de la Corona Brașov au câștigat, în deplasare, meciul 5 al finalei și rămân în cursa pentru a cuceri trofeul Ligii MOL. Slovacii de la Nove Zamky conduceau cu 3-1 la general și se pregăteau deja de sărbătoare.

Zsombor Antal a marcat însă în secunda 54, iar echipa care a deschis scorul a și câștigat - la fel ca în primele 4 meciuri ale finalei. Aceasta deși Podstavek și fostul campion mondial Uram au întors rezultatul până la pauză.

Corona a egalat la 2 în actul secund, prin Molnar, și a înscris golul victoriei în ultima repriză. În superioritate numerică, Levente Zsok a reușit al șaselea său gol în play-off, iar scorul general este acum 3-2 pentru slovaci în finala care se joacă după sistemul 4 din 7.

Meciul 6 se va juca joi seară și va fi transmis în direct la Digi 24 Brașov. Ca să câștige Liga MOL, Corona trebuie sa învingă joi și să se impună și duminică, la Nove Zamky.