• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Corona Brașov a început cu stângul finala Ligii Mol. Hocheiștii ardeleni au pierdut primul meci cu Nove Zamky, dar se pot reabilita astăzi - a doua partidă a finalei se joacă de la ora 18:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Corona Brașov a sperat în zadar să producă surpriză în primul meci din finala ligii Mol. Calificați în premieră în ultimul act al competiției, ardelenii au început cu emoții meciul din deplasare cu Nove Zamky, iar slovacii au deschis scorul în minutul 8, prin Erik Caladi.

Corona și-a revenit însă și a reintrat rapid în joc. Roberto Gliga a egalat înainte de finalul primei părți, după care Robert Peter a dus scorul la 2-1 în favoarea brașovenilor, în minutul 30.

Ultima repriză a adus o nouă răsturnare de rezultat. În opt minute, Nove Zamky a înscris de două ori, iar oaspeții au încercat să forțeze scoțând portarul de pe gheață. Au marcat însă tot slovacii, cu 23 de secunde înaintea finalului, și au rezolvat definitiv soarta partidei, 4-2. Partida a doua a finalei, care se dispută după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, are loc astăzi de la 18:45, în direct la Digi sport 3.