• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Campionatul mondial de motociclism revine în acest weekend, în direct pe canalele Digi Sport.

Marele Premiu al Germaniei are o vechime de peste 60 de ani. Prima ediţie s-a desfăşurat în 1952, pe circuitul Solitude, în Germania Federală, iar la eveniment au participat 400 000 de oameni.

Primul Mare Premiu al Estului a avut loc în 1961, lângă Dresda, pe traseul Sachsenring, care a rezistat în motomondial până în prezent, însă cu modificări substanţiale suferite.

În ultimii trei ani, Marc Marquez a obţinut pole-position-ul, victoria şi recordul de cursă.

De altfel, acest traseu este singurul din calendar pe care Honda a câştigat în ultimii şase ani. Recordul absolut este împărţit de Valentino Rossi şi Dani Pedrosa, învingători de câte patru ori în Germania.

După căzătura de la Assen, Valentino Rossi a rămas al treilea în clasamentul general, la 42 de puncte în urma liderului Marc Marquez. Jorge Lorenzo are de recuperat 24 de puncte faţă de lider.

Primele antrenamente de pe Sachsenring se vor desfăşura vineri, de la ora 10.00, în direct la Digi Sport 2. Cursele vor fi duminică, de la ora 12.00, în direct la Digi Sport 2.