• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Campionul naţional de SuperBike nu va rata noul sezon din Moto Gp, care va fi în direct şi în exclusivitate la Digi Sport. Cătălin Cazacu îşi doreşte un nou titlu de campion pentru Valentino Rossi.

Campionul național la SuperBike, Cătălin Cazacu, așteaptă cu sufletul la gură startul noului sezon de Moto GP, care va debuta cu Marele Premiu al Qatarului, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, duminică, de la ora 17:00. Sezonul trecut Rossi a ratat titlul de campion în ultima etapă, în fața lui Jorge Lorenzo, care a beneficiat și de sprijinul compatriotului său, Marc Marquez.

„Ultima cursă de anul trecut a fost cea mai vizionată din istorie, lucru care ne ajută pe noi toți, iar faptul ajută spectacolul, ceea ce e foarte bine”, a sus Cătălin Cazacu.

Cazacu îi va ține pumnii strânși lui Rossi în sezonul viitor.

”Eu nu sunt neapărat fan Rossi, deși îl admir, e pilotul cu care am crescut și pe care l-am admirat, dar cred că merita altceva anul trecut, iar ce se va întâmpla anul ăsta eu sper să fie o dovadă, o demonstrație, că nu a fost întâmplător faptul că s-a bătut pentru titlu anul trecut”, a mai spus Cazacu.

La 37 de ani, Rossi este veteranul Moto GP. Italianul are în palmares 9 titluri de campion.