• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

UPDATE 19:15 Fostul pilot italian Max Biaggi, de şase ori campion mondial la motociclism viteză, are un traumatism toracic şi mai multe coaste fracturate după accidentul suferit în timp ce se antrena pe o pistă din apropierea Romei, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului în care a fost internat.

"Max Biaggi a ajuns la ora 14:04, cu elicopterul, conştient. El nu şi-a pierdut în niciun moment cunoştinţa", a explicat acest purtător de cuvânt al spitalului San Camillo, într-un video difuzat de cotidianul sportiv Gazzetta dello Sport.

Pilotul a suferit "un important traumatism toracic" şi are "mai multe coaste fracturate", a adăugat el, evocând o convalescenţă de o lună "dacă nu vor apărea alte complicaţii". Un nou buletin medical este prevăzut la ora locală 19:00.


Biaggi (45 de ani) a căzut pe circuitul Sagittario şi s-a rănit în zona toracelui. El a rămas conştient şi a fost transportat cu elicopterul la spitalul San Camillo din capitala Italiei. Viaţa sa nu este în pericol.

Fost mare rival al lui Valentino Rossi, Biaggi a fost de patru ori campion mondial la clasa 250 de centimetri cubi şi dublu campion mondial la Superbike, în 2010 şi 2012, anul în care s-a retras din activitate.

"Mad Max" a mai revenit pentru o scurtă perioadă în 2015, când a luat startul în patru curse din Campionatul Mondial de Superbike pentru Aprilia.

Biaggi are 13 victorii şi 58 de clasări pe podium din 157 de starturi la clasa regină a Campionatului Mondial de motociclism-viteză, 29 de succese şi 53 de podiumuri în 87 de curse la clasa 250 de centimetri cubi şi 21 de victorii şi 70 de podiumuri în 157 de curse la Mondialul de Superbike.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT