• Ultimele două campioane ale Spaniei se întâlnesc la Digi Sport 1. Atletico Madrid - Barcelona e duminică, de la ora 17:15
  • FINALA Cupei Ligii Angliei, Manchester United - Southampton, se joacă duminică, de la ora 18.30, pe Digi Sport 1.

Tensiune maximă între cei doi colegi de la Movistar Yamaha, Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo, la conferinţa de presă de după Grand Prix-ul din San Marino, acolo unde cei doi au completat podiumul, terminând în spatele lui Dani Pedrosa.

Spaniolul i-a reproşat colegului italian, la conferinţa de presă, că a fost foarte agresiv în momentul în care l-a depăşit, dialogul fiind unul foarte tensionat.

"- Lorenzo: Din punctul meu de vedere, depăşirea a fost prea agresivă, nu avea nevoie să facă această mişcare. Dar ăsta este stilul lui, alţi piloţi depăşesc mai curat.
(Rossi izbucneşte în râs)
- Rossi: Nu e adevărat!
- Lorenzo: E adevărat!
- Rossi: Încearcă să vezi reluarea depăşirii încă o dată.
- Lorenzo: Dacă nu ridicam motocicleta, cădeam amândoi. Sau poate că tu nu cădeai, dar eu cădeam.
- Rossi: Nu este adevărat! Uite cum a fost cu el (n.r. - Dani Pedrosa), cum a fost cu Marquez la Silverstone, ne-am depăşit de zece ori în stilul ăsta.
- Lorenzo: Ai depăşit agresiv şi în trecut. E opinia mea.
- Rossi: Şi tu depăşeşti agresiv.
- Lorenzo: Când?
- Rossi: În momentul ăsta nu îmi aduc aminte, dar dacă verifici înregistrările vezi că m-ai depăşit şi pe mine aşa.
- Lorenzo: Nu râde! Respectă-mi opinia!
- Rossi: Nu sunt de acord.
- Lorenzo: În fine, din punctul meu de vedere nu trebuia să facă asta. Era mai rapid azi, m-ar fi depăşit mai devreme sau mai târziu, nu trebuia să fie aşa agresiv cu mine", a fost dialogul dintre cei doi.

Clasamentul de la MotoGP: