• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Echipa Yamaha Movistar a început noul sezon din MotoGP cu o dublă. Jorge Lorenzo a fost cel mai rapid în primele antrenamente din Qatar. Triplul campion mondial este pilotul cu cele mai multe victorii la Losail, 5 la număr, şi se află la egalitate cu australianul Casey Stoner.

În urma lui Lorenzo a încheiat Valentino Rossi. "Doctorul" a avut o întârziere de 267 de miimi de secundă. Cuplul Yamaha a fost urmat de două prototipuri Ducati. Andrea Iannone a prins podiumul provizoriu, însă marea surpriză a fost furnizată de către spaniolul Hector Barbera.

Cu o motocicletă veche de doi ani, ibericul a fost cronometrat cu cel de-al patrulea rezultat. Primul model Honda a fost cel al lui Dani Pedrosa, abia pe locul 7. Marc Marquez a sosit al 8-lea şi a recunoscut că echipa sa are foarte mult de recuperat.

Antrenamentele de vineri vor putea fi urmărite pe canalul Digi Sport 2, de la ora 17:00, în direct şi în exclusivitate pentru România.