• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Australianul Casey Stoner, dublu campion mondial de motociclism viteză la clasa regină MotoGP, retras din activitate în urmă cu trei ani, va fi pilot de încercări la echipa Ducati în sezonul viitor, a anunţat compania italiană.

Stoner a cucerit primul său titlu în MotoGP la finalul sezonului 2007, cu Ducati, după care a plecat la Honda, echipă alături de care a devenit din nou campion mondial, în 2011. Ducati nu a mai câştigat niciun Grand Prix după plecarea lui Stoner.

Pilotul australian a revenit pe circuit anul aceasta, alături de Honda, în cursa de anduranţă de la Suzuka, unde a fost implicat într-un accident, suferind o dublă fractură de tibie şi omoplat, în timp ce motocicleta sa a fost distrusă.

"Am foarte multe amintiri frumoase legate de munca alături de oamenii şi marca Ducati, iar ocazia de lucra din nou alături de ei reprezintă ceva foarte special", a precizat Stoner într-un comunicat.

"Sunt nerăbdător să ajut echipa şi pe Andreea Dovizioso şi Andrea Iannone (piloţii principali de la Ducati - n.red.) cât de mult voi putea", a adăugat Casey Stoner.