• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ultima etapă din MotoGP se va desfășura în acest week-end, pe circuitul Ricardo Tormo de la Valencia. Din cauza incidentului de la Sepang, dintre Valentino Rossi și Jorge Lorenzo, firma Dorna a decis să anuleze conferința de presă de joi. Toți piloții și liderii de echipă au fost invitați, în acea zi, la o întâlnire cu Vito Ippolito, președintele Federației Internationale de Motociclism.

În urmă cu doar câteva zile, Ippolito a declarat că incidentul din Malaezia a otrăvit MotoGP-ul și a creat anarhie. Înaintea finalei, Rossi și Lorenzo sunt despărțiți de 7 puncte. Va fi practic pentru a treia oară în ultimii 10 ani când soarta titlului se va decide la Valencia.

În 2006, Rossi a venit din postura de lider al clasamentului general, însă a fost învins de americanul Nicky Hayden, după ce a căzut în virajul cu numarul 2. În 2013, Jorge Lorenzo a câștigat cursa Valencia, însă Marquez, cu o clasare pe locul al treilea, a devenit cel mai tânăr campion din istorie.

Primele antrenamente de pe circuitul Ricardo Tormo se vor desfășura vineri, de la ora 10:00, și vor putea fi urmărite în direct și exclusiv pe Digi Sport 1.