• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Ultima etapă din MotoGP se va desfășura în acest week-end, pe circuitul Ricardo Tormo de la Valencia. Din cauza incidentului de la Sepang, dintre Valentino Rossi și Jorge Lorenzo, firma Dorna a decis să anuleze conferința de presă de joi. Toți piloții și liderii de echipă au fost invitați, în acea zi, la o întâlnire cu Vito Ippolito, președintele Federației Internationale de Motociclism.

În urmă cu doar câteva zile, Ippolito a declarat că incidentul din Malaezia a otrăvit MotoGP-ul și a creat anarhie. Înaintea finalei, Rossi și Lorenzo sunt despărțiți de 7 puncte. Va fi practic pentru a treia oară în ultimii 10 ani când soarta titlului se va decide la Valencia.

În 2006, Rossi a venit din postura de lider al clasamentului general, însă a fost învins de americanul Nicky Hayden, după ce a căzut în virajul cu numarul 2. În 2013, Jorge Lorenzo a câștigat cursa Valencia, însă Marquez, cu o clasare pe locul al treilea, a devenit cel mai tânăr campion din istorie.

Primele antrenamente de pe circuitul Ricardo Tormo se vor desfășura vineri, de la ora 10:00, și vor putea fi urmărite în direct și exclusiv pe Digi Sport 1.