• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jorge Lorenzo a început sezonul 2016 din MotoGP la fel cum l-a încheiat pe cel de anul trecut. Campionul mondial a fost cronomentrat cu cel mai bun timp în prima zi a testelor oficiale din Malaezia.

Pe circuitul de Grand Prix de la Sepang, Lorenzo a fost mai rapid decât Valentino Rossi cu peste o secundă. În prima parte a zilei, spaniolul Dani Pedrosa a stat mult timp în urma lui Lorenzo, însă în cele din urmă a încheiat al treilea. Cel mai bine poziționat pilot independent a fost italianul Danilo Petrucci, pe locul 4.

"Polițistul" l-a devansat cu o zecime de secundă pe Andrea Iannone. Dublul campion mondial, Marc Marquez, s-a oprit pe locul al 7-lea, cu o întârziere de o secundă și jumătate. În cea de-a doua zi a testelor, australianul Casey Stoner va reveni într-o sesiune oficială MotoGP după o pauză de 3 ani.

Imagini din testele malaeziene vor putea fi urmărite miercuri, pe Digi Sport 1, de la ora 16.30, în emisiunea Grila de Start.