• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Campionul mondial Jorge Lorenzo a fost cel mai rapid în sesiunea de vineri după-amiază și l-a devansat pe Andrea Iannone cu peste 3 zecimi de secundă în antrenamentele dinaintea Marelui Premiu al Franței la MotoGP. Cu toate astea, Iannone a înregistrat cea mai mare viteză la capătul liniei de start-sosire, unde a fost prins de radar cu 316 kilometri pe oră.

Prima linie a fost completată de Marc Marquez, liderul clasamentului general. În linia a doua provizorie s-au poziționat frații Espargaro și italianul Andrea Dovizioso.

Valentino Rossi a fost al cincilea în primul antrenament și doar al 10-lea în cea de-a doua sesiune. Învingătorul din urmă cu două săptămâni are 11 clasări pe podium la LeMans, dintre care 3 victorii. Ultima a fost obtinută, însă, cu 8 ani în urmă, în sezonul 2008.

A treia sesiune a antrenamentelor se va desfășura sâmbătă, de la ora 10:00 si va putea fi urmărită ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2.

Cursele de MotoGP, Moto2 și Moto3 din Marele Premiu al Franței se desfășoară duminică, 8 mai, de la ora 12:00, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2. De la pra 11:00, vor fi prefațate în emisiunea "Grila de Start", tot pe Digi Sport 2.