• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Jorge Lorenzo a stabilit cel mai bun rezultat, pe traseul Losail din Qatar, după cele 3 zile de teste oficiale MotoGP. Triplul campion mondial a fost singurul pilot care a coborât sub un minut și 55 de secunde pe tur și s-a apropiat la 9 zecimi de recordul pistei.

În ultima zi, Lorenzo l-a învins pe britanicul Scott Redding cu 5 zecimi de secundă. Maverick Vinales a concluzionat sesiunea din nocturna qatareză cu un loc 3, care îl anunță drept posibil candidat la podium în sezonul 2016.

În urma lui Vinales au încheiat Marc Marquez și Valentino Rossi. Ziua a fost presărată cu multe incidente, iar printre cei care au căzut s-au numarat Rossi, Tito Rabat, Hector Barbera, Marc Marquez și Cal Crutchlow. Italianul Danilo Petrucci, accidentat în testul de la Phillip Island, a fost singurul pilot titular absent în Qatar.

Prima etapă se va desfășura la Losail, între 17 și 20 martie. Sezonul 2016 din MotoGP va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport!