• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

La finalul calificărilor MotoGP de pe Circuitul Americilor, Marc Marquez a demonstrat că nu poate fi oprit pe pământ american.

Dublul campion mondial a obţinut cel de al patrulea pole-position consecutiv pe traseul din Austin şi a fost cel mai rapid în toate sesiunile desfăşurate până acum.

Spaniolul are procentaj de 100% în Statele Unite - 9 victorii la 2 clase diferite.

Pilotul Honda Repsol l-a învins pe Jorge Lorenzo cu 6 sutimi de secundă, iar prima linie a fost completată de Valentino Rossi, urmând să aibă aceeaşi componenţă ca în urmă cu o săptămână, la cursa din Argentina.

Lorenzo şi Rossi au împreună doar două clasări pe podiumul texan.

Andrea Iannone a fost cronometract cu cel de al patrulea timp, dar va pleca doar al şaptelea, din cauza penalizării primite săptămâna trecută, după incidentul cu Andrea Dovizioso.

Astfel, din linia a doua vor lua startul Maverick Vinales, Cal Crutchlow şi Andrea Dovizioso. În linia a treia, alături de Iannone, vor fi Dani Pedrosa şi Aleix Espargaro.

Cursele din Statele Unite se vor desfăşura duminică, de la ora 19:00 şi vor fi ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Cursele Moto3 şi Moto2 vor fi pe Digi Sport 3, iar cursa MotoGP, de la ora 21:30, pe Digi Sport 2.