• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

La finalul calificărilor MotoGP de pe Circuitul Americilor, Marc Marquez a demonstrat că nu poate fi oprit pe pământ american.

Dublul campion mondial a obţinut cel de al patrulea pole-position consecutiv pe traseul din Austin şi a fost cel mai rapid în toate sesiunile desfăşurate până acum.

Spaniolul are procentaj de 100% în Statele Unite - 9 victorii la 2 clase diferite.

Pilotul Honda Repsol l-a învins pe Jorge Lorenzo cu 6 sutimi de secundă, iar prima linie a fost completată de Valentino Rossi, urmând să aibă aceeaşi componenţă ca în urmă cu o săptămână, la cursa din Argentina.

Lorenzo şi Rossi au împreună doar două clasări pe podiumul texan.

Andrea Iannone a fost cronometract cu cel de al patrulea timp, dar va pleca doar al şaptelea, din cauza penalizării primite săptămâna trecută, după incidentul cu Andrea Dovizioso.

Astfel, din linia a doua vor lua startul Maverick Vinales, Cal Crutchlow şi Andrea Dovizioso. În linia a treia, alături de Iannone, vor fi Dani Pedrosa şi Aleix Espargaro.

Cursele din Statele Unite se vor desfăşura duminică, de la ora 19:00 şi vor fi ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Cursele Moto3 şi Moto2 vor fi pe Digi Sport 3, iar cursa MotoGP, de la ora 21:30, pe Digi Sport 2.