• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Marele Premiu al Germaniei semnalizează jumătatea sezonului din MotoGP.

După locul al doilea obţinut în urmă cu trei săptămâni, la Assen, Marc Marquez s-a îndepărtat la 24 de puncte de principalul său adversar, campionul mondial Jorge Lorenzo.

În plus, "Jockerul" a câştigat în ultimii şase ani pe traseul Sachsenring, la trei clase diferite: 125 de centrimetri cubi, Moto2 şi MotoGP.

Ibericii au ajuns la şase victorii consecutive în Marele Premiu al Germaniei, iar echipa Honda Repsol nu a mai ratat victoria din 2010.

În clasamentul general, Valentino Rossi este al treilea şi are de recuperat 42 de puncte faţă de lider. Pilotul Yamaha Movistar a câştigat de patru ori pe Sachsenring în era MotoGP, însă ultima dată a făcut-o în 2009, pe vremea vechilor motoare de 800 de centimetri cubi.

Anul trecut, podiumul i-a avut în componenţă pe Marc Marquez, Dani Pedrosa şi Valentino Rossi.

Primele antrenamente din Germania se vor desfăşura vineri, de la ora 10.00, si vor putea fi urmarite în direct la Digi Sport 2. Cursele sunt programate duminică, de la ora 12.00, în direct la Digi Sport 2.