• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Marc Marquez (Honda Repsol) a obținut cel mai bun rezultat la finalul primelor două antrenamente MotoGP din Texas, înainte de Marele Premiu al Americilor, a treia etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză.

Marquez (23 de ani), învingător săptămâna trecută în Marele Premiu al Argentinei, este considerat favorit și pe Circuitul Americilor. "Jockerul" a câștigat ultimele 7 curse desfășurate în Statele Unite ale Americii, iar în Austin s-a impus de fiecare dată cu plecare din pole-position.

În antrenamentele de vineri, principalul adversar al lui Marquez a fost italianul Andrea Iannone. Pilotul Ducati a fost cu 7 zecimi de secundă mai lent decât liderul. Maverick Vinales (Suzuki Ecstar) a încheiat cu cel de al treilea rezultat, urmat de Scott Redding (Pramac Racing) și Jorge Lorenzo (Yamaha).

Valentino Rossi (Yamaha), care anul trecut a urcat în premieră pe podiumul texan, a fost pe locul al 6-lea.

Calificările pentru Marele Premiu al Americilor se vor desfășura sâmbătă și vor putea fi urmărite ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2, de la ora 23:30.

Cursele de Moto2 și Moto3 din Marele Premiu al Americilor se desfășoară duminică, 10 aprilie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 3. Cursa de MotoGP va începe la ora 21:30, transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2.