• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Campion deja la clasa regină, Marc Marquez va pleca din pole position în Marele Premiu de Moto GP al Australiei, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport duminică dimineață. Valentino Rossi și Jorge Lorenzo, principalii rivali ai lui Marquez din acest sezon, au dezamăgit în calificări.

Marc Marquez a confirmat forma excelentă, încununată cu titlul mondial în Japonia şi a bifat pole position pentru cursa de la Philip Island, în Australia. Surprinzător, Valentino Rossi a ratat calificarea în ultima sesiune şi va lua startul de pe 15.

Prima linie la start este completată de britanicul Cal Crutchlow şi de spaniolul Pol Espargaro. Fostul campion mondial, Jorge Lorenzo a încheiat calificările cu al 12-lea timp.

La clasa intermediara elveţianul Thomas Luthi a obţinut plecarea din pole position, în sesiunea în care fratele lui Marc Marquez, Alex a cazut împreună cu Julian Simon şi a fost dus la spital. Şi la clasa mica ambulanta a intervenit în urma accidentului unui alt spaniol Juan Guevara. Cel mai rapid a fost campionul Brad Binder.

Cursele din Marele Premiu al Australiei vor fi ÎN DIRECT pe Digisport 2 de la ora 05:00, însă transmisiunea începe de la 02:40 cu sesiunile de warm up.