CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Craiova-Dinamo, azi, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

TENIS - MIAMI OPEN: Halep - Konta e azi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2

 

 

Marc Marquez a obţinut cel mai bun rezultat în cea de a treia zi a testelor MotoGP din Australia. Cu toate acestea, cea mai bună performanţă, după trei zile pline, i-a aparţinut spaniolului Maverick Vinales.

Pilotul Suzuki a stabilit reperul în a doua zi şi, per total, a fost mai rapid decât Marquez cu 2 sutimi de secundă.

În ultima sesiune de la Phillip Island, fostul campion mondial Moto3 a încheiat al doilea, în faţa lui Cal Crutchlow şi a lui Hector Barbera.

Valentino Rossi a fost cronomentrat cu cel de al cincilea rezultat, la 2 zecimi de lider, pe un circuit pe care a castigat de opt ori, la trei clase diferite.

"Am fost din ce în ce mai rapid chiar din prima parte a zilei. Am fost competitiv şi am rămas pe primele poziţii. Mă simt bine pe motocicletă. Am îmbunătăţit de dimineaţă până seara atât ritmul, cât şi rezultatele pe tur", a declarat italianul.

Campionul mondial Jorge Lorenzo, care părea intangibil după testul din Malaezia, a încheiat doar pe locul al 9-lea, cu o întârziere de 6 zecimi.

Următoarele teste MotoGP se vor desfăşura la Losail, în Qatar, între 2 şi 4 martie. Sezonul 2016 din MotoGP va fi ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport.