• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Sam Lowes și Niccolo Antonelli au stabilit cele mai bune rezultate la finalul testelor colective Moto2 - Moto3, desfăsurate pe traseul Losail din Qatar.

La clasa Moto2, Lowes, fost campion mondial de supersport, l-a devansat cu două zecimi de secundă pe elvețianul Thomas Luthi. Jonas Folger a încheiat cu cel de-al treilea rezultat, în condițiile în care piloții din top 13 au fost despărțiți de mai puțin de o secundă. Pe primele 11 locuri au fost doar modele Kalex-Honda.

La clasa Moto3, Niccolo Antonelli a demonstrat că, pe bună dreptate, a fost catalogat drept favorit la titlu. Pilotul Honda Ongetta l-a avut drept principal adversar pe surprinzătorul belgian Livio Loi.

În urma celor doi piloți HRC a încheiat francezul Fabio Quartararo, de la KTM Leopard. În noul sezon, o șansă bună la titlu mai au italianul Romano Fenati, spaniolul Jorge Navarro și sud-africanul Brad Binder.

Sezonul 2016 din MotoGP va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Primele antrenamente din Qatar se vor desfasura joi, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.