• International Champions Cup: Chelsea - Bayern Munchen, marţi, 25.07, pe Digi Sport 1, de la ora 14:35
  • Liga 1, etapa a treia: Viitorul - Dinamo, duminică, 30.07, pe Digi Sport 1, de la ora 18:00

 

Sam Lowes și Niccolo Antonelli au stabilit cele mai bune rezultate la finalul testelor colective Moto2 - Moto3, desfăsurate pe traseul Losail din Qatar.

La clasa Moto2, Lowes, fost campion mondial de supersport, l-a devansat cu două zecimi de secundă pe elvețianul Thomas Luthi. Jonas Folger a încheiat cu cel de-al treilea rezultat, în condițiile în care piloții din top 13 au fost despărțiți de mai puțin de o secundă. Pe primele 11 locuri au fost doar modele Kalex-Honda.

La clasa Moto3, Niccolo Antonelli a demonstrat că, pe bună dreptate, a fost catalogat drept favorit la titlu. Pilotul Honda Ongetta l-a avut drept principal adversar pe surprinzătorul belgian Livio Loi.

În urma celor doi piloți HRC a încheiat francezul Fabio Quartararo, de la KTM Leopard. În noul sezon, o șansă bună la titlu mai au italianul Romano Fenati, spaniolul Jorge Navarro și sud-africanul Brad Binder.

Sezonul 2016 din MotoGP va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Primele antrenamente din Qatar se vor desfasura joi, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.