• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Etapa cu numărul 14 din Moto GP se va desfășura în acest weekend, în Spania, pe circuitul Motorland Aragon.

Noul sezon din Campionatul Mondial a adus o situație unică în istoria competiției: în ultimele 8 curse au fost 8 câștigători diferiți. Doi dintre aceștia au reprezentat echipe de client. Practic, până la victoria lui Jack Miller, din Olanda, nicio altă structură independentă nu mai câștigase la clasa Moto GP, în ultimul deceniu.

În prezent, lider la general este Marc Marquez, care are un avans de 43 de puncte în fața italianului Valentino Rossi. Anul trecut, pe Motorland Aragon, Jorge Lorenzo a obținut victoria cu numărul 60 din carieră. Ultimele trei tururi au fost de infarct în lupta pentru locul 2, cu Valentino Rossi atacând până în penultimul viraj și Dani Pedrosa rezistând eroic.

Locul secund al spaniolului a venit ca o victorie, acela fiind, până atunci, cel mai bun rezultat al său din 2015. Pentru Valentino Rossi, Aragonul a adus al 13-lea podium din 14 posibile.

Primele antrenamente se vor desfășura vineri, de la ora 10:00, iar ele vor putea fi urmărite în direct și exclusiv pe Digi Sport 2.