• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Incidentul Rossi - Marquez de la Sepang a fost unul dintre cele mai importante subiecte ale săptămânii în sportul mondial. Deşi Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo sunt despărţiţi de doar 7 puncte înaintea finalei de la Valencia, centrul de atenţie s-a mutat.

Rossi a fost găsit vinovat de către directorul de cursă Mike Webb şi a primit o penalizare consistentă. El ar urma să plece ultimul de pe grila de start, dar speră să îşi găseasca dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. O decizie ar urma să se ia până joi, înaintea primelor antrenamente oficiale.

Dacă Rossi va pleca ultimul din grilă, misiunea sa va fi dificilă, pe unul dintre cele mai tehnice trasee din calendar. Anul trecut, Marc Marquez a câştigat cursa de la Valencia şi a stabilit un nou record al competiţiei: 13 victorii într-un sezon. Andrea Iannone şi Jorge Lorenzo au decis să schimbe motocicletele în momentul în care au apărut primele picături de ploaie, dar aceasta a fost doar o alarmă falsă. Cei doi au nu au prins zona punctelor. Podiumul valencian i-a avut în componenţă pe Marquez, Valentino Rossi și Dani Pedrosa. 

Primele antrenamente de pe circuitul Ricardo Tormo se vor desfăşura vineri, de la ora 10:00, si vor putea fi urmărite în direct şi exclusiv pe Digi Sport 1.