• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Valentino Rossi se consideră nedreptăţit şi se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, după ce a fost sancţionat pentru incidentul cu Marc Marquez, de la Grand Prix-ul Malaysiei, anunţă Gazzetta dello Sport.

Indidentul în care a fost implicat Rossi la Sepang are şanse să se transforme într-o telenovelă. Septuplul campion mondial ar urma să plece ultimul pe grila de start în ultima cursă a sezonului, la Valencia, însă speră să îşi găsească dreptatea la TAS. "Doctorul" a fost sancţionat pentru incidentul cu Marc Marquez, de la Grand Prix-ul Malaysiei, de duminica trecută, şi îşi vede diminuate serios şansele la un nou titlu mondial. În turul al şaptelea al cursei mai sus amintite, la un viraj, italianul a ajuns lângă spaniol şi l-ar fi lovit cu piciorul, iar Marquez a căzut şi a abandonat.

Înaintea ultimei curse a anului, Rossi este lider cu 312 puncte, urmat de Jorge Lorenzo, cu 305, şi Marc Marquez, cu 222 puncte. Doar primii doi sportivi mai au şanse la locul 1.

AICI ai scenariile în care Rossi sau Lorenzo devin campioni mondiali

Gazzetta dello Sport nu a precizat încă data la care TAS va judeca această speţă, însă cel mai probabil acest lucru se va întâmpla la începutul săptămânii viitoare.

Ultima cursă din acest sezon se va desfăşura la Valencia, pe 8 noiembrie, şi va putea fi urmărită ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.