• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Incidentul de la Sepang, dintre Valentino Rossi şi Marc Marquez, a pus bazele celui mai mare scandal din istoria de 66 ani a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză.

Secvenţele cu Marquez şi căzătura sa din virajul 13 s-au numarat printre cele mai vizionate pe internet în ultimele zile. Directorul de cursă, Mike Webb, l-a găsit vinovat pe Rossi, iar italianul a primit 3 puncte de penalizare pe licenţă şi, implicit, va pleca ultimul din grilă în marea finală de la Valencia.

Fanii lui Rossi cer anularea pedepsei. Sute de mii au semnat deja petiția

Italianul are în prezent 7 puncte avans faţă de colegul Jorge Lorenzo. Incidentul a trezit reacţii diferite şi în Romania. Digi Sport vă pune laolaltă mai mulţi campioni de motociclism pentru a discuta despre duelurile Rossi - Marquez din 2015, dar şi despre episodul Sepang.

Vineri, de la ora 16:30, pe Digi Sport 1, se va desfăşura o ediţie specială a emisiunii Grila de Start.

Ultima cursă din acest sezon se va desfăşura pe 8 noiembrie şi va putea fi urmărită ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

VIDEO Incidentul dintre Rossi și Marquez