• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cea de a 13-a etapă din MotoGP, Marele Premiu al statului San Marino, va avea loc în acest week-end, în direct şi în exclusivitate pe canalele Digi Sport.

Traseul de pe Riviera di Rimini este considerat a fi cel de casă pentru Valentino Rossi. "Doctorul" ocupă locul 2 în clasamentul general, însă diferenţa dintre el şi liderul Marc Marquez este uriaşă, de 50 de puncte.

Cursa de anul trecut, perturbată pe ploaie, a avut un desfăşurător atipic. Scott Redding a căzut în turul 6 şi a schimbat două motociclete pentru a ajunge în premieră pe podium.

În lupta pentru victorie s-a evidenţiat un joc al nervilor, care a ţinut până în momentul în care Marc Marquez a intrat să schimbe motocicleta.

Lorenzo l-a urmat, de pe locul 2, în timp ce Valentino Rossi a rămas lider cu cauciucurile de ploaie aproape terminate.

La revenire, Lorenzo a căzut şi a abandonat, iar Rossi, din cauza întârzierii la schimbul de motocicletă, a sosit doar al cincilea.

Marc Marquez a câştigat şi a obţinut, la acel moment, a treia victorie din 2015.

Primele antrenamente de la Misano se vor desfăşura vineri, de la ora 10.00, în direct la Digi Sport 2. Cursele la toate cele trei clase vor avea loc duminică, începând cu ora 12.00, în direct la Digi Sport 2.