• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Valentino Rossi va mai concura în MotoGP încă două sezoane. "Doctorul" a semnat un nou contract cu echipa Yamaha Movistar și va rămâne în Campionatul Mondial până la sfârșitul anului 2018.

Multiplul campion mondial a petrecut două perioade alături de constructorul japonez. Prima, între 2004 și 2011, când a câștigat 4 titluri. În 2013, după doi ani petrecuți la Ducati, italianul s-a întors, iar sezonul trecut a ratat cel de al 10-lea trofeu după marea finală de la Valencia.

"Sunt foarte fericit să anunț că voi continua la Yamaha în următoarele două sezoane. Sunt extrem de mulțumit cu această decizie pentru că planul meu a fost să concurez cât mai mult posibil, atât timp cât pot fi competitiv și pot să mă bucur de acest lucru. De când am revenit la Yamaha, în 2013, am simțit că m-am întors acasă și asta s-a văzut în rezultatele mele. M-am bucurat mereu de suportul echipei și aș vrea să le mulțumesc pe această cale. Vreau de asemenea să le mulțumesc și fanilor care m-au susținut tot timpul și au făcut fiecare cursă specială. Voi continua să dau totul la fiecare cursă și astfel sper să ne bucurăm împreună în anii care urmează" a declarat "Doctorul".

Valentino Rossi a debutat în MotoGP în 1996, este campion de nouă ori, iar la clasa mare a câștigat de 86 de ori, a obținut 175 de clasări pe podium și a plecat din pole-position de 51 de ori.

Sezonul 2016 din MotoGP este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Debutul noului sezon din Moto GP este programată odată cu startul Marele Premiu al Qatarului, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, duminică, de la ora 17:00.