• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Spaniolul de la Yamaha, Maverick Vinales, a câştigat Marele Premiu al Argentinei la MotoGP, pe circuitul de la Termas de Rio Hondo, unde a avut loc a doua etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

Vinales, aflat la al treilea succes din carieră la MotoGP, i-a devansat pe italianul Valentino Rossi (Yamaha) şi pe britanicul Cal Crutchlow (Honda).

Spaniolul în vârstă de 22 ani a câştigat şi prima etapă a acestui sezon, în Qatar.

În clasamentul general conduce Maverick Vinales, cu 50 de puncte, urmat de Rossi, cu 36 de puncte, şi de italianul Andrea Dovizioso (Ducati), cu 20 de puncte.

Pilotul lui Kalex, Franco Morbidelli, a câştigat cursa la Moto2. Italianul i-a devansat pe portughezul Miguel Oliveira (KTM) şi pe elveţianul Thomas Luthi (Kalex).

Morbidelli, în vârstă de 22 ani, se află la a doua victorie din carieră, după ce s-a impus etapa trecută în Qatar.

În clasamentul general conduce Franco Morbidelli, cu 50 de puncte, urmat de Luthi, cu 36 de puncte, şi Oliveira, cu 33 de puncte.

Spaniolul de la Honda, Joan Mir, a câştigat cursa la Moto3. Ibericul i-a devansat pe britanicul John McPhee şi pe compatriotul său Jorge Martin, ambii tot pe motociclete Honda.

Mir, în vârstă de 19 ani, a câştigat a treia cursă din carieră şi a doua din acest sezon.

În clasamentul general conduce Joan Mir, cu 50 de puncte, urmat de McPhee, cu 40 de puncte, şi Martin, cu 32 de puncte.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT