• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jorge Lorenzo a stabilit cel mai bun timp la finalul celor trei zile de teste oficiale MotoGP, desfășurate în Malaezia, la Sepang.

Pilotul Yamaha Movistar a fost singurul care a coborât sub două minute pe tur. Ultima zi a fost influențată de apariția ploii, care a afectat sesiunea de după-amiază. Lorenzo a fost mai rapid decât Valentino Rossi cu 9 zecimi de secundă.

După nenumărate probleme avute în testele din luna noiembrie, italianul a declarat că electronica și noile pneuri Michelin au evoluat într-o direcție care îl avantajează.

La Sepang, în urma ”Doctorului” au încheiat Marc Marquez, Cal Crutchlow și Casey Stoner. Marquez a testat intensiv noul propulsor Honda, iar Stoner a acoperit foarte mulți kilometri în primul său test oficial MotoGP din ultimii trei ani.

Australianul a fost cel mai rapid dintre piloții Ducati. Următoarele teste MotoGP se vor desfășura la Phillip Island, între 17 și 19 februarie.

Sezonul 2016 din MotoGP va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport.